آموزشاینترنت و وب

حذف اکانت فیسبوک – چطور اکانت فیسبوک خود را حذف کنیم؟

بدون شک می‌توانیم بگوییم که فیسبوک را همه می‌شناسند و کمتر کسی پیدا می‌شود عضو این شبکه اجتماعی نباشد. اگر از دسته افرادی هستید که قصد دارید به هر دلیلی اکانت فیسبوک خود را حذف کنید، این مقاله را مطالعه کنید. تا انتها با کیمیانو همراه باشید.

روش‌های حذف اکانت فیسبوک

برای اینکه حساب کاربری خود را از فیسبوک حذف کنید، ۲ راه به اسم Deactivation و Deletion وجود دارد.

توجه داشته باشید که در هر ۲ حالت حساب کاربری تان غیر فعال می‌شود، اما در روش Deletion پس از گذشت ۳۰ روز، برای همیشه اکانت‌تان از شبکه اجتماعی فیسبوک حذف خواهد شد.

     • Deactivate Account: در این روش، در اصل حساب کاربری شما غیرفعال می‌شود و تا زمانی که دوباره وارد نشوید، فعال نخواهد شد.

    • Permanently Delete Account: این گزینه باعث برای حذف همیشگی اکانت فیسبوک می‌‌شود، اما با این تفاوت که در ابتدا به مدت ۳۰ روز حساب کاربری فیسبوک غیرفعال است و بعد از آن برای همیشه حذف خواهد شد.

نحوه حذف اکانت فیسبوک

اولین مرحله ورود به اکانت فیسبوک‌تان است، از قسمت بالا سمت راست (نوار بالایی به رنگ آبی) روی آیکون فلش مانندی که به سمت «پایین» است کلیک کنید تا زیر منو نمایش داده شود. حالا روی گزینه‌ Settings را برای رفتن به مرحله بعدی کلیک کنید.

حذف اکانت فیسبوک
در صفحه‌ جدیدی که باز شده است، از قسمت نوار سمت چپ روی Your Facebook information کلیک کنید و گزینه Deactivation and deletion را انتخاب کنید.

حذف اکانت فیسبوک
در صفحه‌ جدیدی که باز شده است برای حذف اکانت فیسبوک خود گزینهPermanently Delete Account را انتخاب کنید.

پس از آن متوجه دو گزینه در پایین خواهید شد و برای رفتن به مرحله بعدی روی دکمه Continue to account deletion کلیک کنید.


در اینجا قبل از نهایی شدن حذف اکانت فیسبوک، به شما پیشنهاد داده می‌شود که اکانت خود را به جای حذف کردن غیرفعال کنید یا اطلاعات‌تان را دانلود کنید. اما شما برای حذف اکانت خود روی دکمه Delete Account کلیک کنید.

حذف اکانت فیسبوک
قبل از اینکه بخواهید اکانت فیسبوک خود را حذف کنید، باید یک مرتبه رمزتان را وارد کنید. بعد از وارد کردن رمزعبور در فیلد خالی، روی دکمه Continue کلیک کنید تا به مرحله بعدی بروید.

حذف اکانت فیسبوک
در این قسمت فیسبوک به شما می‌گوید که اطلاعات‎‌تان را به مدت ۳۰ روز نگهداری می‌کند. به این دلیل که اگر به هر دلیلی از حذف اکانت فیسبوک خود پشیمان شوید، بتوانید حساب کاربری خود را مجددا طی بازه زمانی ۳۰ روزه تنها با یک مرتبه لاگین کردن برگردانید.

در نهایت برای حذف اکانت فیسبوک‌تان روی Delete Account کلیک کنید.

حذف اکانت فیسبوک
در این مرحله اکانت شما برای مدتی موقت غیرفعال خواهد شد و بعد از ۳۰ روز برای همیشه از فیسبوک حذف می‌شود.

حذف اکانت فیسبوک
همانطور در بالا که گفته شد، اگر قصد دارید که این فرآیند را غیرفعال کنید و دوباره از فیسبوک استفاده کنید، کافیست دوباره وارد اکانت فیسبوک خود شوید.

توجه کنید که بعد از انجام دادن مراحل بالا تنها ۳۰ روز فرصت دارید که دوباره از اکانت فیسبوک خود مانند قبل استفاده کنید.

سخن نهایی

فیسبوک بزرگ‌ترین شبکه اجتماعی دنیا است و زندگی بسیاری از انسان‌ها را متحول کرد. بسیاری از افراد دوستان قدیمی خود را آن جا پیدا کردند و البته خیلی نتوانستند از اعتیاد به این شبکه اجتماعی فرار کنند.
به هر دلیلی اگر بخواهید اکانت خود را در این سایت حذف کنید، با خواندن مطلب بالا در انجام آن موفق خواهید شد.

اینستاگرام کیمیانو
منبع
کیمیانو

دیدگاهتان را بنویسید

دکمه بازگشت به بالا