آموزشتلفن هوشمند / تبلت

آموزش پاک کردن تمام اطلاعات در تلفن هوشمند

تلفن های هوشمند امروزی به بخشی جدانشدنی از زندگی روزمره ما تبدیل شده اند، به طوری که یک لحظه هم نمی توان بدون آن ها سر کرد. بسیاری از ما اطلاعات مهم همچون تصاویر و ویدیو های شخصی، مکالمات، ایمیل ها، اطلاعات بانکی و … را در حافظه تلفن هوشمند خود نگهداری می کنیم.

از سوی دیگر، تولید کنندگان تلفن های هوشمند با محدود کردن آپدیت های نرم افزاری تلاش می کنند مدل های جدیدتر خود را به فروش برسانند، و به این ترتیب ما را مجبور می کنند زود از آنچه که انتظار داریم برای تعویض گوشی خود اقدام کنیم. گاهی اوقات همین عجله در کنار هیجان خرید یک تلفن هوشمند جدید باعث می شود از پاک کردن اطلاعات ذخیره شده در دستگاه قدیمی غافل شویم. حالا اگر این گوشی و اطلاعات داخل آن را به شخص دیگری بفروشیم یا اهدا کنیم، ممکن است در آینده مشکلاتی برای ما به وجود آورد.

ما در این مقاله به شما آموزش می دهیم چگونه تمام اطلاعات موجود در تلفن همراه را حذف کنید و با خیالی آسوده آن را کنار بگذارید.

حذف اطلاعات در گوشی با سیستم عامل Android

خوشبختانه اندورید یک سیستم عامل اوپن سورس است و همین کار را برای ما آسان تر می کند. اگر تلفن هوشمند جدید شما از سیستم عامل اندروید بهره می برد، بهتر است تمام اپلیکیشن های نصب شده روی گوشی قبلی به حساب کاربری شما در گوگل اضافه شود. برای این کار ابتدا بخش تنظیمات دستگاه (Settings) را باز کنید و وارد قسمت حساب ها (Accounts) شوید. در صفحه جدید که باز می شود روی حساب کاربری خود ضربه بزنید تا تمام تنظیمات گوناگونی که می توانند با آن سینک شوند به شما نشان داده شود. علاوه بر اپلیکیشن ها، شما می توانید تنظیمات مربوط به تقویم، مرورگر کروم، مخاطبین، و اطلاعات مربوط به سایر سرویس های گوگل را در حساب کاربری خود ذخیره داشته باشید.

ذخیره سازی تنظیمات اپلیکیشن ها در حساب کاربری گوگل یا به اصطلاح سینک کردن آن ها در واقع بکاپی است که همواره در اختیار شما خواهد بود. در هنگام نصب اپ در گوشی جدید این بکاپ به صورت اتوماتیک تنظیمات سفارشی از قبل ذخیره شده را روی آن اعمال می کند. برای اینکه مطمئن شوید این بکاپ تهیه شده است، در صفحه تنظیمات دستگاه وارد بخش “Backup and Reset” شوید. در این صفحه ابتدا از فعال بودن بکاپ اطمینان حاصل کنید و ببینید حساب کاربری شما وارد شده است یا خیر.
در صورتی که بکاپ تهیه شده بود، می توانید فرایند حذف اطلاعات و داد های تلفن همراه را آغاز کنید. به این منظور به تنظیمات دستگاه مراجعه کرده و از قسمت “Backup and Restore” گزینه “Factory Data Reset” را انتخاب کنید. در این صفحه گزینه دیگری نیز وجود دارد که در صورت استفاده از آن معمولا حافظه داخلی دستگاه شامل داده هایی نظیر موزیک، عکس و ویدیو حذف می شود. اما از آنجایی که شما می خواهید دستگاه را واگذار کنید، باید با استفاده از همان گزینه اول تمام اطلاعات ریز و درشت را از بین ببرید. این فرایند ممکن است چند دقیقه به طول بیانجامد و پس از آن گوشی قدیمی شما به تنظیمات اولیه کارخانه بر می گردد. به این ترتیب هیچ اثری از شما روی دستگاه باقی نخواهد ماند.

حذف اطلاعات در گوشی با سیستم عامل iOS

اگر از گوشی آیفون استفاده می کنید، روش پاک کردن اطلاعات کمی متفاوت است. در مرحله اول با استفاده از سرویس iCloud یا نرم افزار iTunes در کامپیوتر، یک بکاپ از دستگاه بگیرید. همچنین اگر اپل واچ با گوشی قدیمی شما سینک شده است، توصیه می شود ارتباط بین آن ها را قطع کنید. در غیر این صورت ممکن است وصل کردن اپل واچ به تلفن هوشمند جدید پیچیده شود.

پس از انجام مراحل بالا، می توانید برای حذف اطلاعات گوشی آیفون اقدام کنید. به این منظور ابتدا به بخش تنظیمات دستگاه مراجعه کنید و پس از ضربه زدن روی نام خود (نامی که اپل آیدی با آن تهیه شده است) گزینه “Sign Out” را از پایین منو انتخاب کنید تا از حساب کاربری خود در iCloud خارج شوید. در این مرحله از شما اپل آیدی و پسوورد خواسته می شود که حتما باید آن را ارائه دهید. حالا دوباره وارد تنظیمات شوید و “General” را انتخاب کنید. در صفحه باز شده به پایین اسکرول کنید تا به “Erase All Content and Settings” برسید. با استفاده از این گزینه می توانید تمام اطلاعات و داده های موجود در دستگاه را حذف کنید.

نکته مهم: اگر تصمیم گرفته اید از گوشی آیفون به گوشی های اندرویدی کوچ کنید، حتما مطمئن شوید قابلیت iMessage غیر فعال شده باشد تا پیام هایی که دوستان آیفونی شما ارسال می کنند را از دست ندهید.

اینستاگرام کیمیانو

دیدگاهتان را بنویسید

دکمه بازگشت به بالا