آموزشاینترنت و وب

آموزش حذف یا غیر فعال کردن حساب در توییتر

اگر تصمیم گرفته اید حساب کاربری خود را در شبکه اجتماعی توییتر حذف یا غیر فعال کنید، تا پایان این مطلب با ماه همراه باشید. در ادامه این فرایند مرحله به مرحله شرح داده شده است.

نکته مهم: قبل از حذف کردن حساب کاربری توییتر بهتر است از داده های مربوط به آن بکاپ بگیرید تا اگر در آینده تصمیم گرفتید به این شبکه اجتماعی بازگردید دوستان خود و همچنین توییت های قبلی را از دست نداده باشید. آموزش دانلود داده های اکانت توییتر.

چگونه اکانت توییتر را حذف کنیم؟

برای حذف / غیر فعال کردن اکانت توییتر کافیست مراحل زیر را دنبال کنید:

۱. وارد صفحه حساب خود در وبسایت توییتر شوید و روی گزینه “More” که در نوار منوی سمت چپ این صفحه مشاهده می شود کلیک کنید.

توییتر

۲. در ادامه منو گسترش پیدا می کند و گزینه “Setting and Privacy” به شما نشان داده می شود که باید روی آن کلیک کنید.

توییتر

۳. در صفحه تنظیمات روی گزینه “Deactivate Your Account” کلیک کنید. این گزینه تقریبا در انتهای صفحه قرار دارد.

توییتر

۴. در صفحه بعد اطلاعات بیشتری در رابطه با غیر فعال کردن حساب توییتر ارائه شده است. توصیه می شود در صورت امکان این توضیحات را مطالعه و سپس روی دکمه “Deactivate” کلیک کنید تا عملیات ادامه یابد.

شبکه اجتماعی

۵. در گام آخر شما باید رمز عبور اکانت را تایید کنید. به این منظور رمز عبور را در باکس موجود تایپ نموده و روی دکمه “Deactivate” کلیک کنید تا اکانت حذف شود.

شبکه اجتماعی

حالا پیام “your account is deactivated” به شما نشان داده می شود که به معنای موفقیت آمیز بودن عملیات حذف حساب کاربری در توییتر است.

شبکه اجتماعی

در پایان لازم است به این نکته اشاره کنیم که پس از حذف شدن اکانت توییتر، تا ۳۰ روز امکان بازگرداندن آن وجود دارد. اما پس از این مدت هیچ راهی برای بازیابی حساب کاربری غیرفعال شده شما در توییتر نیست.

اینستاگرام کیمیانو

دیدگاهتان را بنویسید

دکمه بازگشت به بالا