بررسی و نقد گوشی گلکسی اس ۲۰ اف ای سامسونگ : خواستههای طرفداران

در این روزگار بعید است یک پرچمدار واقعی را به قیمت ۶۹۹ دلار پیدا کنید، ولی سامسونگ با گوشی گلکسی اس ۲۰ اف ای قصد دارد این روند جدید را باب کند.
به گفته غول کرهای، این گوشی مجموع ویژگیهایی است که طرفداران این برند در سری گوشیهای گلکسی اس ۲۰ پسندیده بودند و حالا در یک گوشی با قیمت کمتر دیده میشوند که تقریبا در حد پرچمداری مانند گلکسی اس ۲۰ یا گلکسی نوت ۲۰ است.
از طرفی، اگر به برگه مشخصات این گوشی نگاه کنید، قیمت پایه ۶۹۹ دلار برای مدل ۵G گوشی گلکسی اس ۲۰ اف ای، از آن یک گزینه ارزشمند میسازد.
ولی آیا در عمل نیز این ارزش دیده میشود؟ تا انتهای این مطلب با کیمیانو برای پاسخ به این سوال همراه باشید.
قبل از شروع باید بگوییم ما مدل ۵G این گوشی را بررسی میکنیم که مجهز به چیپست اسنپدراگون ۸۶۵ است.
طراحی گوشی گلکسی اس ۲۰ اف ای سامسونگ
گوشی Galaxy S20 FE مانند گلکسی نوت ۲۰ یک پنل پشتی پلاستیکی و فریم متالیک دارد. استفاده از پلاستیک منطقی است، چون با گوشی روبرو هستیم که در مقایسه با سایر اعضای خانواده تقریبا ۳۰۰ دلار ارزانتر است.
از طرفی باید اشاره کنیم چنین کیفیت ساختی الزاما بد نیست. پلاستیک روی پنل پشتی این گوشی بیکیفیت به نظر نمیرسد و از طرفی جاگیری گوشی را در دست بدون نیاز به استفاده از قاب محافظ، محکم میکند و همچنین ظاهر مات آن از شدت نمایان بودن لک انگشت در مقایسه با شیشه کم میکند (همچنان لکها دیده میشوند، ولی تنها زمانی که نور با زاویه خاصی به پنل پشتی برخورد کند).
همچنین دوام و استحکام پلاستیک در مقایسه با شیشه بیشتر است، گرچه همچنان برخی کاربران ترجیح میدهند یک قاب با کیفیت بخرند.
همچنین بهتر است در مورد تنوع رنگی گوشی گلکسی اس ۲۰ اف ای کمی صحبت کنیم. سامسونگ این گوشی را به ۶ رنگ متنوع وارد بازار کرده است و حداقل در بازار هر کشوری ۵ تا از آنها وجود دارند.
مدل تحت بررسی ما آبی است و با کلاس به نظر میرسد، ولی اگر رنگهای تاثیرگذارتر و روشنتر را ترجیح میدهید میتوانید از بین سایر رنگها انتخاب کنید.
به نظر ما واقعا خیلی خوب است سامسونگ در نهایت برای رنگهای گوشی به مقدار لازم اهمیت قائل شده است و امیدواریم چنین لطفی را تنها مدلهای فن ادیشن پرچمدارهای این شرکت دریافت نکنند.
شاید نکتهای که باعث شود گوشی گلکسی اس ۲۰ اف ای مانند یک میانرده به نظر برسد، حواشی اطراف نمایشگر باشد.
اس ۲۰ اف ای یک نمایشگر تخت دارد، بنابراین حواشی اطراف نمایشگر مانند اس ۲۰ ، اس ۲۰ پلاس یا اس ۲۰ اولترا به آن شدت باریک نیستند.
حاشیه پایینی نیز کمی بیش از حد بزرگ است، گرچه آن را میتوانید با نگاه به قیمت گوشی نادیده بگیرید.
بریدگی حفرهای شکل نمایشگر بسیار کوچک است، ولی به هر دلیلی حواشی آن نور را منعکس میکند تا بیشتر از آن چه باید به چشم آید.
مجددا، به راحتی میتوانیم چشمانمان را روی این موضوع ببندیم. اما سامسونگ باید در گوشی ۷۰۰ دلاری بعدی خود بیشتر دقت کند.
قیمت پایینتر این گوشی روی مقاومت آن نسبت به عناصر مختلف تاثیر نگذاشته است. به نحوی که Galaxy S20 FE مانند تمام پرچمدارهای ۴ سال اخیر سامسونگ با دریافت گواهینامه IP68 در برابر آب و گرد و غبار مقاوم بوده است.
این ویژگی یک تفاوت بارز بین این گوشی و گلکسی اس ۱۰ لایت سال قبل است و همچنین باعث میشود این گوشی در مقایسه با وان پلاس ۸ گزینه بهتری به نظر برسد.
نمایشگر گوشی گلکسی اس ۲۰ اف ای سامسونگ
عضو جدید خانواده اس ۲۰ یک نمایشگر ۶.۵ اینچی با دقت فول اچدی پلاس (۲۴۰۰ در ۱۰۸۰ پیکسل) سوپر امولد Infinity-O با نرخ تازهسازی تصویر ۱۲۰ هرتز دارد.
با آن که دقت رنگها، زوایای دید و سطوح رنگ مشکی هستند، ولی از نظر میزان نور صفحه آماری را در حد یک پرچمدار نمیبینیم.
نور صفحه در حد سایر گلکسیهای اس ۲۰ نیست و احتمالا به همین دلیل این پنل نمایش از استاندارد +HDR10 پشتیبانی میکند (گرچه امکان فیلمبرداری +HDR10 وجود دارد).
حداکثر نور صفحه حتی زیر نور مستقیم خورشید همچنان قابل قبول است، ولی اگر دنبال بهترین نمایشگر بازار میگردید، باید مدل دیگری را انتخاب کنید.
نرخ تازهسازی تصویر مانند سایر پرچمدارهای سری اس ۲۰ امسال سامسونگ ۱۲۰ هرتز است تا د انیمیشنها ر سراسر رابط کاربری و بازیهایی که از نرخ تازهسازی تصویر بالا پشتیبانی میکنند، سریع و روان باشد.
برخلاف گوشی گلکسی نوت ۲۰ اولترا تنظیمات این فناوری به صورت سازشی انجام نمیشود، بنابراین از نظر کارآیی مصرف باتری در حد آن گوشی نیست.
گرچه همانطور که در ادامه این مطلب خواهید خواند، عمر باتری گوشی گلکسی اس ۲۰ اف ای عالی است.
از طرفی باید بگوییم زمانی که دمای بدنه گوشی به ۴۰ درجه سانتیگراد میرسد، نمایشگر روی حالت ۶۰ هرتز میرود.
این سقف حرارتی ۲ درجه کمتر از سایر اعضای سری اس ۲۰ است، ولی خوشبختانه اس ۲۰ اف ای معمولا داغ نمیشود.
همچنین از نظر ما نمایشگر ۶.۵ اینچی این گوشی به شکل عجیبی جمعوجور است، حتی با آن که نمایشگرهای به این اندازه اصلا کوچک نیستند.
کمی نیز در مورد حسگر اثر انگشت اپتیکال زیر نمایشگر این گوشی حرف میزنیم که به مراتب به عقیده ما از حسگرهای اولتراسونیک روی گوشیهای اس ۲۰ اولترا و نوت ۲۰ اولترا بهتر است.
دوربین گوشی گلکسی اس ۲۰ اف ای
این گوشی دوربین اصلی ۱۲ مگاپیکسل مشابه با دو گوشی گلکسی اس ۲۰ و اس ۲۰ پلاس دارد و کیفیت تصاویر نیز کم یا بیش (در یک کلام عالی) شبیه به آنها است.
این دوربین در روز در مقایسه با اس ۲۰ پلاس تصاویر آشنا، ولی متفاوتی میگیرد. علت این تفاوت میتواند استفاده از چیپست اسنپدراگون به جای اگزینوس باشد تا پردازش دوربین متفاوت انجام شود.
تصاویر دوربین اف ای دامنه دینامیک محدودتر دارند و بنابراین خبری از آن تصاویر شگفتانگیز دوربین اس ۲۰ پلاس نیست.
رنگها نیز در آن حد شفاف نیستند و اگر طرفدار تصاویر با رنگهای اشباع گوشیهای سامسونگ هستید، این گوشی رنگها را کمی بیش از حد خاموش ثبت میکند.
البته منظورمان این نیست که مدل فن ادیشن تصاویر بدی میگیرد. برعکس، تصاویر این گوشی شارپ و با جزئیات و طبق انتظار ما از سامسونگ هستند و به ویژه پارازیت ندارند.
از طرف دیگر دقت رنگ در مقایسه با تصاویر دوربین اس ۲۰ پلاس بیشتر است.
دوربین بعدی این گوشی، دوربین ۸ مگاپیکسل تلهفوتو با قدرت زوم اپتیکال ۳ برابر است. دو گوشی اس ۲۰ و اس ۲۰ پلاس نیز قابلیت زوم دیجیتال حداکثر ۳۰ برابر دارند، ولی شیوه عکاسی دوربین آنها متفاوت است.
روی آن دو گوشی زوم کاملا دیجیتال انجام میشود، به نحوی که یک تصویر ۶۴ مگاپیکسل میگیرد و سپس آن را برای شبیهسازی زوم برش میزنند و در نتیجه کیفیت همیشه آنقدر خوب نیست.
در گوشی گلکسی اس ۲۰ اف ای از یک لنز تلهفوتو حقیقی استفاده شده است که تنها تصاویر را در زوم ۳ برابر و بیشتر میگیرد، برخلاف دوربین تلهفوتو ۶۴ مگاپیکسل دو گوشی دیگر که میتواند همچنین تصاویر معمولی با بزرگنمایی ۱ برابر بگیرد.
از آن جایی که زوم اپتیکال همیشه از زوم دیجیتال بهتر است، برای تست کیفیت دوربین این گوشی هیجانزده بودیم و باید با خوشحالی بگوییم کیفیت تصاویر عالی است.
این لنز دقت ۸ مگاپیکسل دارد، ولی تصاویر نهایی از دو گوشی اس ۲۰ و اس ۲۰ پلاس در واقع بهتر هستند، حداقل زمانی که بزرگنمایی از ۱۰ برابر بیشتر میشود.
اختلاف کیفیت همیشه زیاد نیست، ولی خروجی دوربین اس ۲۰ اف ای اندکی شارپتر است.
کیفیت تصاویر در زوم ۳ تا ۱۰ برابر در بین تمام اعضای اس ۲۰ به جز مدل اولترا، یکسان است و بنابراین اگر نور محیط کافی باشد تصاویر عالی میگیرید.
زمانی که هوا تاریک است، دوربین تصاویر دوربین اصلی را تا زوم ۴ برابر، برش میزند. پس از این سطح زوم، دوربین تلهفوتو وارد عمل میشود ولی کیفیت تصاویر در شب چنگی به دل نمیزنند.
دو دوربین اس ۲۰ و اس ۲۰ پلاس تحت این شرایط به علت استفاده از لنز با دریچه دیافراگم وسیعتر F/2.0 بهتر عمل میکنند، ولی در عمل کیفیت تصاویر تمام آنها در محیط تاریک به یک شکل پایین است.
تصاویر زیر در زوم ۱، ۳، ۴، ۱۰، ۲۰ و ۳۰ برابر گرفته شدند.
دوربین فوق عریض روی گوشی گلکسی اس ۲۰ اف ای شبیه به دوربین ۱۲ مگاپیکسل گوشیهای میانرده سامسونگ مانند گلکسی A51 و A71 است تا مدلهای گلکسی اس ۲۰.
عملکرد این دوربین در روز قابل قبول است و در شب تصاویر را با پارازیت میگیرد، گرچه تا حدی میتوانید کیفیت تصاویر را با استفاده از حالت Night Mode بهتر کنید.
دوربین جلو ۳۲ مگاپیکسل را نیز قبلا در میانردههای این شرکت دیده بودیم و تصاویر بدون توجه به زمان روز یا محیطی که سلفی میگیرید، جزئیات کمی دارند.
گرچه نقطه مثبت این دوربین تحت کنترل گرفتن مقدار پارازیت و عملکرد عالی زمان عکاسی سلفی پرتره است.
در مورد تصاویر پرتره (حالت Live Focus) باید بگوییم گوشی گلکسی اس ۲۰ اف ای به شما اجازه نمیدهد برای ثبت این تصاویر از بین دوربین تلهفوتو و فوق عریض انتخاب کنید.
این گوشی برای ثبت تصاویر با پسزمینه محو از دوربین فوق عریض استفاده میکند و اکثر مواقع کیفیت عالی است.
مانند همیشه، موی آشفته اطراف سر سوژه شما میتواند الگوریتم دوربین را به اشتباه بیاندازد و اگر تعداد برگها یا گلهای سوژه غیر انسانی بیش از حد باشد، دروبین به سختی میتواند مشخص کند چه چیزی باید در پیشزمینه یا پسزمینه قرار گیرد.
در مورد تجربه کار با دوربین گوشی Galaxy S20 FE باید به نکات زیر اشاره کنیم:
• با دوربین این گوشی میتوانید حداکثر فیلمهای ۴K با نرخ ۶۰ فریم بر ثانیه بگیرید. فیلمبرداری با سرعت ۱۲۰ فریم بر ثانیه امکانپذیر نیست، ولی ممکن است با انتشار یک بهروزرسانی فراهم شود.
• از آن جایی که S20 FE دوربین با دقت بالاتر از ۳۳ مگاپیکسل ندارد، نمیتواند فیلمهای با دقت ۸K بگیرد، گرچه واقعیت را بگوییم چیز خاصی را از دست نمیدهید.
• این گوشی از حالت عکاسی تک برداشت (Single Take) پشتیبانی میکند و عملکرد آن مانند سایر گوشیهای گلکسی اس ۲۰ است.
• حالات فیلمبرداری و عکاسی پرو نیز وجود دارند و میتوانید زمان عکاسی روی سرعت شاتر کنترل داشته باشید و هنگام فیلمبرداری مشخص کنید صدا با میکروفونهای خود گوشی یا میکروفونهای بلوتوثی یا یواسبی ضبط شود.
• قابلیت زوم در میکروفون سایر گوشیهای گلکسی اس ۲۰ و سری گلکسی نوت ۲۰ در این گوشی دیده نمیشود، چون روی پنل پشتی این گوشی خبری از میکروفون سوم نیست.
• سایر حالات عکاسی موجود عبارتند از پانوراما، عکاسی غذایی، Live focus video، فیلمبرداری فوقالعاده اسلوموشن، اسلوموشن، هایپرلپس (از جمله Night Hyperlapse که از نوردهی طولانی برای ایجاد یک افکت نوری دنبالهدار استفاده میکند) و ایموجی واقعیت افزوده.
عملکرد گوشی گلکسی اس ۲۰ اف ای
مدل تحت بررسی ما مجهز به چیپست اسنپدراگون ۸۶۵ است و بنابراین سرعت فوقالعاده بالایی دارد و هرگز نشانهای از تاخیر یا کندی سرعت را ندیدیم.
مدل پایه این گوشی (در دست ما) تنها ۶ گیگابایت رم دارد و علت آن تصمیم سامسونگ برای کاهش هزینهها بوده است.
مشکل ۶ گیگابایت رم این است که گوشی اپلیکیشنهای زیادی را در حافظه نگه نمیدارد. به عنوان مثال، بازی پابجی زمانی که سه اپلیکیشن دیگر را باز کردیم، مجددا از ابتدا لود شد.
این اتفاق در دستگاههای با ۸ گیگابایت رم نمیافتد.
مدیریت دمای داخلی گوشی نیز عالی بود. گوشی گلکسی اس ۲۰ اف ای اکثر اوقات داغ نمیشود یا دمای بدنه آن ناراحتکننده نیست، با وجود این که عملکرد پلاستیک از نظر توزیع حرارت در حد شیشه نیست.
استفاده از چیپست اسنپدراگون میتواند دلیل خنک بودن گوشی حین کار سنگین باشد، چون گوشی نوت ۲۰ با چیپست اگزینوس ۹۹۰ گاهی به شکل ناخوشایندی داغ میشود.
بخش نرمافزاری گوشی گلکسی اس ۲۰ اف ای
سامسونگ در بخش نرمافزاری با وجود قیمت پایین این گوشی کم و کاستی نگذاشته است. همه چیز وجود دارد از جمله پشتیبانی از DeX بیسیم که با رابط کاربری One UI 2.5 در سری گلکسی نوت ۲۰ معرفی شد.
سامسونگ همچنین قول داده است تا ۳ سال بهروزرسانیهای مهم رابط کاربری و سیستم عامل اندروید را برای این گوشی منشتر کند، بنابراین تجربه کار با بخش نرمافزاری این گوشی تا مدتها عالی و تضمینشده خواهد بود.
قفل صفحه نمایش آشنا است و چند میانبر در گوشه پایین و آیکونهای نوتیفیکیشن زیر یک ساعت دیده میشوند.
قابلیت نمایشگر همیشه روشن نیز بدون شک وجود دارد و میتواند زمان را براساس زمانبندی انتخابی شما یا آهسته ضربه زدن روی نمایشگر نشان دهد.
Edge Panels یک قابلیت قدیمی و شناخته شده است که در گوشی طراحی جدیدی پیدا کرده است تا حالا آیکونها در صفحات حالا بزرگتر باشند و اسامی صفحه به مرکز انتقال داده شده است.
کارکرد این قابلیت تغییر نکرده است و به کمک آن میتوانید با کشیدن دست روی صفحه از طرفین به اپلیکیشنها، اعمال، ابزار و موارد گوناگون دیگر دسترسی سریع داشته باشید.
میتوانید انتخاب کنید موقعیت آن در کدام طرف صفحه باشد و همچنین آن را در امتداد لبه گوشی تنظیم کنید.
در زیر منو Edge screen همچنین قابلیت Edge lighting را پیدا میکنید که میتواند با دریافت نوتفیکیشن جدید به یک رنگ خاص در بیاید.
قابلیت Near Share که چند هفته پیش از رونمایی از گلکسی نوت ۲۰ معرفی شد، در گوشی گلکسی اس ۲۰ فن ادیشن نیز دیده میشود و در نهایت به تمام گوشیهای اندرویدی اضافه خواهد شد.
عمر باتری گوشی گلکسی اس ۲۰ اف ای سامسونگ
شارژ باتری ۴۵۰۰ میلیآمپر ساعت این گوشی میتواند تمام روز دوام بیاورد، حتی زمانی که نمایشگر روی حالت ۱۲۰ هرتز قرار دارد.
عمر عالی باتری مانند عملکرد بخش سختافزاری این گوشی میتواند نتیجه استفاده از چیپست کوآلکام باشد و مدل با چیپ اگزینوس این گوشی ممکن است به این خوبی نباشد.
اما اگر مدل ۵G این گوشی را بخرید، انتظار داشته باشید شارژ گوشی با استفاده متوسط تا حدی سنگین و فعال بودن حالت ۱۲۰ هرتز، تا شب موقع خواب باقی بماند.
اگر نمایشگر را روی حالت ۶۰ هرتز قرار دهید، میتوانید تا ۱.۵ روز بینیاز از شارژ گوشی خود باشید.
داخل جعبه فروش این گوشی یک شارژر ۱۵ وات قرار دارد، حتی با آن که از شارژ سریع ۲۵ وات پشتیبانی میکند.
واقعا جای تاسف دارد، با توجه به این که سامسونگ از سرعت شارژ ۲۵ وات به عنوان یکی از ویژگیهای شاخص این گوشی یاد کرده است.
اگر از یک شارژر ۲۵ وات استفاده کنید، شارژ کامل باتری ۷۰ دقیقه طول خواهد کشید و این مقدار زمان استفاده از شارژر داخل خود جعبه تقریبا ۱۰۰ دقیقه است.
این گوشی همچنین از قابلیت شارژ بیسیم سریع و شارژ معکوس بیسیم مانند برادران با قیمت بالاتر خود پشتیبانی میکند.
به عقیده برخی افراد سامسونگ میتوانید با کاهش بیشتر قیمت این گوشی، قابلیت شارژ بیسیم را از آن بگیرد.
گرچه به نظر ما، قابلیت مورد نظر مانند ضد آب و گرد و غبار بودن این گوشی حتی اگر همیشه نقش خود را نشان ندهد، گاهی ممکن است به کار آید و باعث آسایش خیال میشود.
کیفیت صدای گوشی Galaxy S20 FE سامسونگ
گوشی گلکسی اس ۲۰ اف مانند اس ۲۰ و اس ۲۰ پلاس و اس ۲۰ اولترا ، اسپیکرهای استریو دارد. سیستم استریو این گوشی واقعی نیست، چون بلندگوی مکالماتی نقش اسپیکر دوم را دارد که البته روی سایر پرچمدارهای اس ۲۰ نیز به همین شکل بود.
در حالی که دو گوشی گلکسی فولد و زد فولد ۲ سیستم متفاوتی دارند. کیفیت صدای بلندگوها روی سایر مدلهای اس ۲۰ عالی و بلند و بدون تحریف است.
در مدل اس ۲۰ اف ای، بلندی و شفافیت صدا همچنان همان کیفیت را دارد، گرچه در مورد صدای بم نمیتوانیم این حرف را بزنیم. خواه دالبی اتموس را فعال کرده باشید یا نکرده باشید.
همچنین داخل جعبه این گوشی هدست گذاشته نشده است. اس ۲۰ اف ای همچنین جک هدفون ندارد و باید هدستهای یواسبی C یا یک رابط یواسبی C به پورت ۳.۵ میلیمتری تهیه کنید.
کیفیت تماسها در حد هر گوشی هوشمند دیگری است که در این سطح وارد بازار میشود. زمان مکالمه میتوانید با شفافیت کامل صدای طرف مقابل خود را بشنوید و آنها نیز صدای شما را با همین کیفیت بشنوند.
آنتندهی گوشی نیز عالی است.
سخن نهایی
زمانی که سامسونگ قصد دارد یک مدل مخصوص طرفداران خود بسازد و ویژگیهای محبوب سایر اعضای اس ۲۰ را به این گوشی اضافه کند، شوخی نمیکرد.
اس ۲۰ اف اس تمام ویژگیهای مهم را دارد، یعنی یک نمایشگر زیبای ۱۲۰ هرتز، عملکرد سریع، دوربینهای عالی با قدرت زومی که حتی از دو گوشی اس ۲۰ و اس ۲۰ پلاس بهتر است، باتری که شارژ آن تمام روز دوام میآورد (حتی در حالت ۱۲۰ هرتز)، بخش نرمافزاری بسیار روان و با امکانات فراوان و پشتیبانی از شبکههای پر سرعت ۵G.
از طرف دیگر ویژگیهایی مانند ضدآب و گرد و غبار بودن، شارژ بیسیم و بیسیم معکوس و بلندگوهای استریو مانند خامه روی کیک هستند.
این گوشی بدون شک کامل و بدون عیب نیست. بلندگوهای استریو در مقایسه با سایر اعضای خانواده اس ۲۰ کیفیت صدای پایینتری دارند، مدل پایه تنها ۶ گیگابایت رم دارد تا مولتی تسکینگ به خوبی دیگر اس ۲۰ها نباشد و حواشی اطراف نمایشگر براساس استانداردهایی که خود سامسونگ طی دو سال گذشته با پرچمدارهایش وضع کرده، بزرگ هستند.
همچنین باید اشاره کنیم غول کرهای از داخل جعبه این گوشی شارژ فوقالعاده سریع ۲۵ وات را حذف کرده است و البته با توجه به قیمت این گوشی باید این قضیه را به راحتی نادیده بگیریم.
در توصیف گوشی گلکسی اس ۲۰ اف ای حتی میتوانیم بگوییم در مقایسه دو گوشی گلکسی اس ۲۰ و اس ۲۰ پلاس را بیش از حد گران نشان میدهد.
اگر دنبال خرید بهترین گوشی سامسونگ نباشید که تازه آن موقع باید گلکسی اس ۲۰ اولترا یا گلکسی نوت ۲۰ اولترا بخرید، به نظر ما بهتر است با انتخاب اس ۲۰ اف ای در پول زحمتکشی خود صرفهجویی کنید.
نقاط مثبت:
• نمایشگر زیبا با نرخ تازهسازی تصویر ۱۲۰ هرتز
• ماندگاری شارژ باتری تا یک روز کامل حتی با حالت ۱۲۰ هرتز نمایشگر.
• عملکرد عالی دوربین اصلی، کیفیت عالی تصاویر زوم در سطح ۳ تا ۱۰ برابر.
• استفاده از چیپست اسنپدراگون ۸۶۵ به معنای عملکرد سریع بدون افزایش بیش از حد دمای گوشی است.
• بخش نرمافزاری در حد نام یک پرچمدار، تضمین انتشار سه نسخه مهم اندروید.
• وجود قابلیتهایی مانند ضدآب و گرد و غبار بودن، شارژ بیسیم، بلندگوهای استریو، پشتیبانی از ۵G.
• این گوشی به ۶ رنگ عرضه شده است و رنگهای مختلف آن در اکثر بازارها وجود دارند.
نقاط منفی:
• نبود جک هدفون ۳.۵ میلیمتری
• دوربین زوم کم یا بیش زمان عکاسی در شب کیفیت بالایی ندارد.
• ۶ گیگابایت رم مدل پایه برای کسانی که همزمان اپلیکیشنهای زیادی را باز میکنند، ممکن است کم باشد.
• نبود هدست یا شارژر سریع ۲۵ وات داخل جعبه فروش
• حواشی اطراف نمایشگر طبق استاندارد پرچمدارهای امروزی بزرگ است.
گوشی خوبیه ولی زیاد به دلم نمی شینه
اپل رو بیشتر دوست دارم
نوش چون فانای سامسونگ